Events op het water

Dé unieke toevoeging aan jouw vaartocht op het water!


Bedrijfsuitje in Rotterdam

We denken graag met je mee met het organiseren van jouw bedrijfsuitje in Rotterdam. Of je nu opzoek bent naar een teambuilding in Rotterdam of heb je sloepen nodig voor een event. We kennen de Rotterdamse wateren op ons duimpje dus we hebben zo een leuk voorstel voor dagje uit. 

Sloepenspeurtocht 

Ga de strijd aan met je familie, vrienden of collega's tijdens de Geen Boot Wel Varen Sloepenspeurtocht. In teams van maximaal 12 personen probeer je binnen 2 uur zoveel mogelijk GPS punten langs te varen. Op Ieder punt krijg je een vraag waarmee je, mits juist beantwoord, waardevolle punten die je nodig hebt om de andere teams te verslaan! Nadat het spel is afgelopen en iedereen terug op de steiger is bepaal je wie er gewonnen heeft!  

Naast de reguliere sloephuur (€65,- per uur, minimaal 2 uur) bedragen de kosten voor de speurtocht €40,- per team. Hiervoor krijg je toegang tot onze GPS game. Op de steiger krijgt de schipper uitleg over het varen met een sloep en we helpen de teamcaptain de app installeren en het spel opstarten! 

Neem contact met ons voor meer informatie!

Zelf iets organiseren?

Organiseer je zelf een event in Rotterdam? Dan denken we graag met je mee! We delen graag ons netwerk en kennis van de leuke plekjes langs het water in Rotterdam om jouw event tot een succes te maken. Totaal kunnen we 165 tegelijkertijd laten varen! 

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu