Sloep huren in Rotterdam 

Hé jij daar, je kunt al varen in een grote sloep voor slechts €55,- per uur

Bekijk de vaarroutes

 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Starten mogelijk op 2 populaire locaties
 • Ruime elektrische sloepen
 • Geen sleutel nodig, starten met je mobiel
 • Online reserveren en betalen
 • Ook geschikt als bedrijfsuitje
 • Met kapitein varen
 • Grote sloep voor 36 huren
 • Aantrekkelijke arrangementen
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Starten mogelijk op 2 populaire locaties
 • Ruime elektrische sloepen
 • Geen sleutel nodig, starten met je mobiel
 • Online reserveren en betalen
 • Ook geschikt als bedrijfsuitje
 • Met kapitein varen
 • Grote sloep voor 36 huren
 • Aantrekkelijke arrangementen

Een elektrische sloep huren

Geen Boot Wel Varen is dé oplossing voor alle mensen in en om Rotterdam die graag willen varen, maar geen duizenden euro’s aan de aanschaf en het onderhoud van een sloep willen uitgeven. Wij zorgen voor luxe, ruimte en goed functionerende sloepen die je eenvoudig reserveert. Daarnaast ben je niet de enige die profiteert: doordat onze sloepen geheel elektrisch varen leveren wij ook een positieve bijdrage aan een schonere omgeving.

 

Momenteel zijn er covid-19 maatregelen van kracht, om het varen mogelijk te maken gelden er ook maatregelen op de boot. Momenteel mag je met maximaal 2 personen of één huishouden (=gezin) in een sloep, dit als gevolg van het samenscholingsverbod, dit geld namelijk ook op het water. Lees voordat je een sloep reserveert de huidige Covid-19 maatregelen

Een sloep huren in 3 simpele stappen!

Een sloep huren bij Geen Boot Wel Varen is heel erg eenvoudig. Volg de onderstaande stappen en je huurt binnen een enkele minuut je eigen sloep in Rotterdam. 

Zelf varen

Stap 1:

Je reserveert jouw sloep online op je computer of telefoon in ons reserveringssysteem.

Zelf varen

Stap 2:

Start de sloep met je telefoon via de link in het sms-bericht, deze ontvang je 15 minuten voordat je vaartocht begint.

Zelf varen

Stap 3:

 Gooi de trossen los en varen maar! Je bent nu helemaal klaar om te genieten!

 

Onze Tarieven

Onze ruime, luxe en elektrisch aangedreven sloepen voor 12 personen zijn al te huur vanaf €55,- per uur. Daarnaast moet je rekening houden met de borg, deze is €250,- en betaal je bij het maken van de reservering. De borg storten we na je vaartocht uiteraard zo snel mogelijk terug maar kan enkele gevallen tot maximaal 5 dagen duren. 

Alternatief voor een eigen sloep

Voor iedereen die vaker wil varen zijn onze deelsloepen in combinatie met een lidmaatschap een aantrekkelijk alternatief voor een eigen sloep.  Je bent geen duizende euro's kwijt aan de aanschaf van een eigen sloep en hoefd je geen zorgen te maken over het onderhoud, de verzekering of de afschrijving. Het lidmaatschap is al voordeliger vanaf 10 uur varen per jaar. 

Over onze sloepen

Op onze ruime sloepen is plek voor wel 12 personen en dankzij de grote buiskap en vele kussens zit je altijd comfortabel. Dankzij de stille, elektrische motor, kun je eindelijks met elkaar kletsen of van de natuur genieten. Wil je meer weten over onze sloepen kijk op deze pagina

 

geen boot wel varen tarieven

Wordt lid!  

Wil je vaker varen in Rotterdam? Dan is Geen Boot Wel Varen een goed alternatief voor het bezitten van een eigen sloep. Met het lidmaatschap profiteer je van extra voordelige tarieven en privileges bij het huren van onze grote 12 persoons sloepen.

Meer informatie

Steigers

Je vindt onze sloepen aan de Bergse Plas bij Winebar Mendoza en in het centrum van Rotterdam aan de Lombardkade (naast het marktplein).Het rondje Bergse Plas is een van de meest populaire routes, wil je  de Rotte op dan moet je een klein sluisje door waar je vaak even moet wachten. (vanaf 1 april geopend van ma t/m do van 09:00 tot 17:00, vrij t/m zon van 06:00 tot 22:00)  Vanaf de Lombardkade kun je makkelijk op de Kralingse plas komen via het sluis je voor de kralingse plas,  ga je richting de Rottemeren kom je vanaf hier geen sluizen tegen. 

Bergse Plassen - Hillegersberg

Bekijk locatie

Lombardkade - Rotterdam Centrum

Bekijk locatie

Bergse Plassen - Hillegersberg

Bekijk locatie

Lombardkade - Rotterdam Centrum

Bekijk locatie

Events

Organiseer je een bedrijfsuitje of evenement op of om het water? Wij hebben veel ervaring met het organiseren van activiteiten op het water en denken graag met je mee!

Kijk eens welke mogelijkheden er zijn of stel ons een vraag!

Reserveer nu Word lid! Cadeaubon

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu