Sloep huren in Rotterdam 

Hé jij daar! Stop met staren en kom'ns varen. 

Bekijk de vaarroutes

 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Starten mogelijk op 2 populaire locaties
 • Ruime elektrische sloepen
 • Geen sleutel nodig, starten met je mobiel
 • Online reserveren en betalen
 • Ook geschikt als bedrijfsuitje
 • Met kapitein varen
 • Grote sloep voor 36 huren
 • Aantrekkelijke arrangementen
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Starten mogelijk op 2 populaire locaties
 • Ruime elektrische sloepen
 • Geen sleutel nodig, starten met je mobiel
 • Online reserveren en betalen
 • Ook geschikt als bedrijfsuitje
 • Met kapitein varen
 • Grote sloep voor 36 huren
 • Aantrekkelijke arrangementen

Een elektrische sloep huren

Wil je graag een bootje huren in Rotterdam? Dan ben je bij Geen Boot Wel Varen aan het juiste adres! Geen Boot Wel Varen is de oplossing voor iedereen die graag in of om Rotterdam wil varen. Via onze website reserveer je eenvoudig een luxe en elektrische aangedreven sloep voor maximaal 12 personen. Je hebt geen vaarbewijs nodig om zelf te varen over de Rotterdamse binnenwateren. 

 

Je vind onze sloepen aan de Lombardkade 46 (Rotte) en aan de Weissenbruchlaan 149 (Bergse Plas). Boek online je eigen sloep voordat je naar de steiger komt, zo weet je zeker dat er een sloep voor je klaar ligt. Wil je graag met meer dan 12 personen varen? Ook hiervoor bieden wij een oplossing! Onze gezellige schippers varen je graag rond op de 'Hollander'. Dit is een grotere sloep voor maximaal 12 personen. 

Een sloep huren in 3 simpele stappen!

Je eigen luxe sloep huren in Rotterdam bij botenverhuurbedrijf Geen Boot Wel Varen zo geregeld.

Over de sloep    Direct reserveren  

1. Online reserveren 

Reserveer en betaal jouw sloep online. Je kunt zelfs voor vandaag nog een sloep reserveren. 

2. Start de sloep  

Start de sloep via het sms bericht dat je 15 minuten voor aanvang van ons ontvangt.

3. Trossen los!

Vaar zelf, 100% elektrische, in je eigen sloep door Rotterdam

Locaties 

Je vindt onze sloepen op 2 populaire locaties in Rotterdam, op de Bergse Plas in Hillegersberg bij Winebar Mendoza en op de Rotte aan de Lombardkade in het centrum van Rotterdam. Dus wat wil jij doen? Lekker ff dobberen op de Plas of een eindje over de Rotte varen?  

Bergse Plassen - Hillegersberg

Bekijk locatie

Lombardkade - Rotterdam Centrum

Bekijk locatie

Bergse Plassen - Hillegersberg

Bekijk locatie

Lombardkade - Rotterdam Centrum

Bekijk locatie

 

Onze Tarieven

  

 

Sloep huren in Rotterdam voor €65,- per uur.

Onze ruime, luxe en elektrisch aangedreven sloepen voor 12 personen zijn al te huur voor €65,-  per uur. Daarnaast moet je rekening houden met de borg, deze is €250,- en betaal je bij het maken van de reservering. De borg storten we na je vaartocht uiteraard zo snel mogelijk terug maar kan enkele gevallen tot maximaal 5 dagen duren. 

Het sloep abbonement 

Voor iedereen die vaker wil varen zijn onze deelsloepen in combinatie is een lidmaatschap al snel voordeliger. Voor slechts €45,- per maand, of €200,- per jaar profiteer je van extra lage tarieven en kun je de vaartocht online wijzigen en gratis annuleren. Daarmee is het lidmaatschap een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een eigen sloep in Rotterdam. 

Meer weten!

Over je vaartocht bij Geen Boot Wel Varen 

Wat als het regent? 

Bij slecht weer zullen we de sloep kan de sloep voor 1/3 worden overdekt en geven we poncho's mee. Blijkt dat het regent tijdens de vaartocht, dan kun je op de dag van de vaartocht de reservering kosteloos verplaatsen naar een ander moment. Wil je de vaartocht in z'n geheel annuleren betaal je 25% van de overeengekomen huur als annuleringsvergoeding. 

Mag ik muziek afspelen? 

De sloep heeft geen ingebouwde speakers, zelf een kleine speaker (formaat JBL Charge, max vermogen 40 watt) meenemen is geen probleem, grotere speakers worden helaas niet toegelaten. Op het water draagt geluid heel ver, speel daarom  alleen zachtjes muziek af op de sloep en veroorzaak geen (geluids)overlast.

Eten of drinken meenemen? 

Op de motorkist kun je je hapjes en drankjes neerzetten en natuurlijk mag je deze ook zelf meenemen. Wil je liever dat wij het proviand voor je regelen dan  kun je bij het reserveren hapjes en drankjes van Winebar Mendoza, Restaurant Mangiare of Brouwerij noordt bestellen, afhankelijk van de locatie waarvan je vertrekt. 

Wat als ik moet plassen? 

Er is helaas geen toilet op onze sloepen ga daarom voor je vaartocht nog even naar het toilet bij de lokale horeca. En drink tijdens de vaartocht niet te veel, soms duurt het namelijk even voordat je een restaurant tegen komt waar je kunt plassen. Op de vaarkaart in de sloep zie je aan de koffieiconen waar de horecagelegenheden zich bevinden. 

Events

Organiseer je een bedrijfsuitje of evenement op of om het water?  Dan helpen we je graag!

Je kunt kiezen uit onze kant en klaren events zoals een sloepenspeurtocht of sloepenrally. Of misschien wil je een of meerdere sloepen gebruiken vanaf een andere locatie.

Wil je met een grotere groep op je eigen sloep dan kun je de 'Hollander' huren met schipper. Hier mogen maximaal 36 personen op je kunt deze vaartocht combineren met verschillende arrangementen en je eigen Vrijmibo op het water te organiseren.  

Organiseer je zelf een event en heb je daarbij sloepen nodig? Ook Dan denken wij graag met je mee! 

Bekijk onze events Neem contact op

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu