SUPERDEAL: 4 uur varen voor slechts €110,-!

Als echte early bird profiteer je van 50% op je vaartocht deze zomer ;)

 • Superdeal met 50% korting!
 • Plan later zelf de vaardatum
 • Onbeperkt geldig van ma t/m vrij. 
 • Te bestellen tot 31 maart 2021
 • Zelf varen in een ruime 12 pers. sloep
 • Varen vanaf twee populaire opstaplocaties
 • Superdeal met 50% korting!
 • Plan later zelf de vaardatum
 • Onbeperkt geldig van ma t/m vrij. 
 • Te bestellen tot 31 maart 2021
 • Zelf varen in een ruime 12 pers. sloep
 • Varen vanaf twee populaire opstaplocaties


Goedkoop varen in Rotterdam

Met onze superdeal voucher kun jij dit voorjaar of zomer extra voordelig een sloep huren in Rotterdam. Je betaalt namelijk voor 4 uur varen slechts €110,- in plaats van de gebruikelijke €220,- . Onder op deze pagina kun je je aanmelden voor de superdeal, je krijgt dan per e-mail een betaallink en een voucher met jouw persoonlijke code waarmee je later, als je weet wanneer je wilt varen,  via onze website een sloep reserveren. Let op, bij het reserveren moet je nog wel de borg betalen. Wil je vaker komen varen dit jaar en niet allen profiteren van extra voordelige tarieven maar ook aantrekkelijke privileges dan is het lidmaatschap misschien wel wat voor jou!


Te bestellen tot 31 maart 2021

YOEHOE! Voordat je de superdeal bestelt vertellen we je nog heel even over de addertjes onder het gras! Om te beginnen  moet je de superdeal online bestellen voor 31 maart 2021. Ten tweede is de superdeal is alleen geldig op doordeweekse dagen, dus van maandag tot vrijdag, en niet op feestdagen. Verder is vouder uiteraard onbeperkt geldig, maar de code werkt helaas maar tot 31 maart 2022, daarna kun je per e-mail een nieuwe code aanvragen, als je natuurlijk de voucher nog niet hebt gebruikt;). Tot slot mag je de superdeal zo vaak bestellen als je wilt, maar je mag wel maar 1 voucher per reservering gebruiken. 

Ik wil de Superdeal voucher

Koop de superdealvoucher via de onderstaande knop, nadat we de betaling hebben ontvangen sturen we een bevestiging van jouw bestelling. Vervolgens maken we jouw voucher aan, deze sturen we binnen 24 uur, per e-mail, naar je op.

Wil jij vaker voordelig varen?

 

 

Dat doe je met het Geen Boot Wel Varen lidmaatschap

Wil jij eigenlijk wel vaker varen in een sloep? Dan is het Geen Boot Wel Varen Lidmaatschap wellicht wel wat voor jou. Met het lidmaatschap profiteer je op alle dagen van de week van extra voordelige tarieven en ook nog eens van privileges. 

Meer informatie

Veelgestelde vragen over de SUPERDEAL

Tot wanneer is mijn superdeal voucher geldig?

De superdeal is onbeperkt geldig op maandag tot vrijdag (m.u.v. van feestdagen) je kunt de vouchercode gebruiken tot 31 maart 2021, als je na die tijd nog niet hebt gevaren kun je een nieuwe vouchercode gebruiken via info@geenbootwelvaren.nl

Is er ook een superdeal voor 2 of 3 uur varen?

Helaas, de superdeal is alleen te bestellen als vaartocht van 4 uur. Je kunt de vaartocht wel verlengen, tijdens het varen, in korten of splitsen kan helaas niet. 

Kan ik mijn vaartocht met korting verlengen?

Als je langer wilt varen kun je de vaartocht verlengen, hiervoor betaal je wel het reguliere uurtarief van €55,- per uur. 

Hoevaak kan ik de superdeal kopen?

Je kunt de superdeal zo vaak bestellen als je wilt, wel mag je maar 1 voucher per vaartocht gebruiken. Als je vaker wilt varen is het Geen Boot Wel Varen lidmaatschap misschien wat voor jou

Reserveer nu Word lid! Super Deal

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze Nieuwtjes en Aanbiedingen!