Word lid bij Geen Boot Wel Varen

En profiteer van extra voordelige tarieven en privileges bij het huren van een sloep

Nu aanmelden

  

Geen Boot Wel Varen Lidmaatschap

Hét sloep abonnement van Rotterdam

Wil je vaker varen in Rotterdam? Dan is het Geen Boot Wel Varen lidmaatschap wellicht wat voor jouw. Met het lidmaatschap profiteer je extra voordelige tarieven en privileges bij het gebruiken van onze sloepen. Daarom is het lidmaatschap een aantrekkelijk alternatief voor het bezitten van een eigen sloep.  Via onze website reserveer je eenvoudig, ook voor dezelfde dag nog een sloep en aan het einde van de maand sturen we je een rekening voor de gevaren uren. Je hoefd niet eerst duizende euro's aan de aanschaf van een sloep uit te gegeven en jaarlijks de kosten van een ligplaats, het onderhoud, de stalling en de verzerking te betalen. Met het lidmaatschap kun je iedere dag van s'ochtends vroeg tot en met s'avonds varen vanaf aantrekkelijke 2 locaties in Rotterdam waar onze sloepen vaste ligplaatsen hebben. En tot slot zorgen wij dat je het gehele jaar zorgeloos kunt varen. 

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

  • Extra voordelige tarieven

  • Online je reserveringen beheren en wijzigingen

  • Vaaruren achteraf gefactureerd

  • Gratis kinderreddingsvesten te leen

  • Heads-up bij gezellige evenementen

  • Als lid kun je bij slecht weer altijd kosteloos annuleren!

Beter dan een eigen sloep!

Als jij aan komt lopen, ligt de sloep open, schoon en startklaar aan de steiger. Je hoeft dus niet eerst het zeil te verwijderen, de sloep schoon te maken en ook nog de motor te controleren voordat je op pad kunt. Nadat je klaar bent met varen haal je je spullen uit de sloep en ben je klaar om naar huis te gaan. Naast het gebrek aan zorgen ben je ook voordeliger uit dan met een eigen sloep, deze kost namelijk al gauw €4.000,- per jaar aan onderhoud, ligplaats, winterstalling, afschrijving en verzekering. Deel dat door de 50 vaaruren die de gemiddelde watersporter per seizoen vaart, dan zou een uurtje varen gauw zo’n €80,- kosten.

Goedkoper dan een eigen sloep!

De gemiddelde watersport vaar z'n 50 uur per jaar met z'n sloep, en de kosten bedragen gemiddeld (incl. afschrijving) z'n €4.000,- per jaar. De kosten per vaaruur komen daarmee uit op ± €80,- per vaaruur. Met ons lidmaatschap betaal je voor diezelfde 50 uur €1.950,- kun je gelijk instappen en wegvaren en hoe je je geen zorgen te maken over het schoonmaken of het onderhoud van je sloep. Tot ruim 100 vaaruren per jaar is het lidmaatschap voordeliger en perfect voor iedereen op een eenvoudige en vooral zorgeloze manier wil genieten van het water in  en om Rotterdam. 

Tarieven en facturatie

Het lidmaatschap kost €200,- per seizoen, of €25,- per maand (maart tot februari). Daarnaast betaal je bij aanvang de borg voor het gebruik van de sloep, deze bedraagt €250,-. De borg blijft gedurende het lidmaatschap op onze rekening, na het beeindigen van het lidmaatschap ontvang je dit binnen 10 dagen terug. Je nieuwe tarief is €35,- per uur m.u.v. de daluren; ma t/m vrij tot 14:00 dan vragen we slechts €30,- per uur. Aan het einde van de maand ontvang je een factuur voor de gevaren uren.

Verlengen en beeïndigen

Het lidmaatschap is geldig tot maart 2021, voordat het verloopt sturen we je een verzoek om dit te verlengen, we verlengen het lidmaatschap dus niet automatisch. Opzeggen kan maandelijks met een opzegtermijn van 1 maand, vanaf de 1e van de volgende maand. Je ontvang dan een deel van de fee terug. Deze is als volgt opgebouwd, basis fee (entree) €100,- plus €20,- per maand mei, juni, juli, augustus en september. Het is niet mogelijk om het lidmaatschap te pauzeren. Je zegt het lidmaatschap eenvoudig op door ons een e-mail te sturen.

Meer weten over het varen met een sloep 

Je vindt onze sloepen op twee locaties in Rotterdam, die kun je hieronder bekijken. Daarnaast  zijn er instructies over het besturen van de sloep en de regels op het water beschikbaar zodat je veilig maar vooral zorgeloos kunt genieten van jouw vaartocht in Rotterdam.   

Opstaplocaties  Instructies

Aanmelden!

Meld je aan als lid door jouw persoonlijke gegevens op te sturen, we nemen z.s.m. contact met je op en activeren jouw account. Nadat de lidmaatschapsfee en borg is voldaan kun je gaan varen.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze Nieuwtjes en Aanbiedingen!