Geen Boot Wel Varen Lidmaatschap

Hét sloep abonnement van Rotterdam

 • Eenvoudig online reserveren
 • Extra voordelige tarieven
 • Kosteloos annuleren
 • Online wijzigen of annuleren
 • Achteraf betalen
 • Heads-up bij evenementen
 • Alternatief voor een eigen sloep
 • Voordeliger dan een eigen sloep
 • Vaarles, op verzoek, mogelijk
 • Eenvoudig online reserveren
 • Extra voordelige tarieven
 • Kosteloos annuleren
 • Online wijzigen of annuleren
 • Achteraf betalen
 • Heads-up bij evenementen
 • Alternatief voor een eigen sloep
 • Voordeliger dan een eigen sloep
 • Vaarles, op verzoek, mogelijk

Hét sloep abbonement van Rotterdam

Geen Boot Wel Varen is het alternatief voor een eigen sloep 

Wil je vaker varen, maar twijfel je of je een sloep moet kopen of misschien af en toe een sloep wil huren in Rotterdam? Dan is het Geen Boot Wel Varen sloep abbonnement de oplossing voor jouw! Wil je af en toe varen dan ben je het beste uit met ons normale lidmaatschap, je vaart in onze ruime luxe sloepen voor extra voordelige tarieven ( ma €35,- (ma t/m vrij tot 14:00) of €45,- per uur en je kunt reserveringen eenvoudig wijzigen en annuleren. Hiervoor hoef je niet te bellen maar kan online via je eigen account. 

Omdat de meeste watersporters niet meer dan 50 uur per jaar varen is het lidmaatschap een aantrekkelijk alternatief voor het bezitten van een eigen sloep. Daarnaast hoef je niet eerst duizenden euro's aan de aanschaf van een sloep uit te gegeven. En je wordt ook niet jaarlijks geconfronteerd met de kosten van een ligplaats, het onderhoud en de verzerking.

Met het lidmaatschap kun je iedere dag, het hele jaar door, van s'ochtends vroeg tot en met s'avonds varen vanaf aantrekkelijke 2 locaties in Rotterdam. Je maakt online eenvoudig een reservering, als je aankomt op de steiger zorgen we ervoor dat je sloep schoon is en klaar ligt voor vertrek. Eenmaal aan boord start je de motor met je eigen telefoon, je gooit de trossen los en je kunt vertrekken! 

✔️ Varen voor €35,- p/u (dal) of 45 p/u (piek) min. 2 uur

✔️ Reserveringen gratis wijzigen en annuleren. 

✔️ Eenvoudig online reserveren en achteraf betalen. 

✔️ Heads-up bij gezellige evenementen

Een sloep reserveren 

Een sloep huren in Rotterdam? Dat is zo geregeld en kan zelfs voor vandaag nog! 

Online reserveren 

Reserveer een sloep online met het lidmaatschap, je kunt deze later nog wijzigen en annuleren. 

Start de sloep  

De sloep ligt schoon en vaarklaar aan de steiger, de motor kun je starten met je eigen telefoon.

Trossen los!

Vaar zelf, 100% elektrische, in je eigen sloep door Rotterdam

Tarieven.

Met slechts €200,- per jaar of €35,- per maand is ons lidmaatschap een perfect alternatief voor een eigen sloep. Naast privileges profiteer je ook van extra voordelige tarieven. Op daluren is dat €35,- p/u (ma t/m vrij tot 14:00) en op piekuren €45,- p/u Daarnaast vragen we bij aanvang van het lidmaatschap een borg van €250,- 

Privileges.

Je krijg een heads-up voor gezellige evenementen op het water, je wijzigt en annuleert reserveringen online en kosteloos tot 24 uur voor aanvang van je vaartocht en we factureren de gevaren uren pas aan het einde van de maand, je hebt dus genoeg tijd om je vrienden een tikkie te sturen. ;)

Vriendelijk lidmaatschap

Je sluit het lidmaatschap altijd voor minimaal 3 maanden af, daarna kun je het maandelijks opzeggen. Daarnaast sturen we je ieder voorjaar, rond maart een berichtje met de vraag of je het lidmaatschap wilt laten doorlopen of beeindigen, zo kom je niet voor verrassingen te staan! 

facturatie geen boot wel varen

Facturatie

Bij aanvang van het lidmaatschap betaal je de borg (€250,-) en de lidmaatschapsfee, als je kiets voor jaarlijkse betaling. Je kunt de lidmaatschapsfee ook maandelijks voldoen als je per automatische incasso betaald.

Na afloop van de maand (binnen 15 dagen) ontvang je van ons de factuur voor de gevaren uren, met een betalingstermijn van 15 dagen. De borg blijft gedurende het lidmaatschap op onze rekening. 

verlengen of beeindigen geen boot wel varen

Verlengen of beeïndigen

Het lidmaatschap sluit je af voor 1 jaar daarna kun je dit maandelijks opzeggen. Opzeggen is niet ingewikkeld en doe je doormiddel van een e-mail. Je kunt opzeggen per 1e van de maand en je hebt daarbij een opzeg termijn van 1 maand.  

Voordat het nieuwe seizoen begint sturen we je nog even een berichtje, dat je lidmaatschap nog actief is en binnenkort automatisch wordt verlengt,  Zo kun je altijd nog tijdig opzeggen. 

Aanmelden!

Meld je aan als lid door jouw persoonlijke gegevens op te sturen, we nemen z.s.m. contact met je op en activeren jouw account. Nadat de lidmaatschapsfee en borg is voldaan kun je gaan varen.

Beter dan een eigen sloep!

Als jij aan komt lopen, ligt de sloep open, schoon en startklaar aan de steiger. Je hoeft dus niet eerst het zeil te verwijderen, de sloep schoon te maken en ook nog de motor te controleren voordat je op pad kunt. Nadat je klaar bent met varen haal je je spullen uit de sloep en ben je klaar om naar huis te gaan. Naast het gebrek aan zorgen ben je ook voordeliger uit dan met een eigen sloep, deze kost namelijk al gauw €4.000,- per jaar aan onderhoud, ligplaats, winterstalling, afschrijving en verzekering. Deel dat door de 50 vaaruren die de gemiddelde watersporter per seizoen vaart, dan zou een uurtje varen gauw zo’n €80,- kosten.

Goedkoper dan een eigen sloep!

De gemiddelde watersport vaar z'n 50 uur per jaar met z'n sloep, en de kosten bedragen gemiddeld (incl. afschrijving) z'n €4.000,- per jaar. De kosten per vaaruur komen daarmee uit op ± €80,- per vaaruur. Met ons lidmaatschap betaal je voor diezelfde 50 uur €1.950,- kun je gelijk instappen en wegvaren en hoe je je geen zorgen te maken over het schoonmaken of het onderhoud van je sloep. Tot ruim 100 vaaruren per jaar is het lidmaatschap voordeliger en perfect voor iedereen op een eenvoudige en vooral zorgeloze manier wil genieten van het water in  en om Rotterdam. 

Meer weten over varen in Rotterdam? 

Je vindt onze sloepen op twee locaties in Rotterdam; aan de Bergse Plas aan het terras van Winebar Mendoza (Hillegersberg | Rotterdam Noorden aan de Lombardkade 46 aan de Rotte (Marktplein | Centrum Rotterdam) Wil je meer weten over een sloep huren in Rotterdam? Bekijk dan eens welke populaire routes er zijn of bekijk de instructies als je voor het eerst gaat varen.  

Populaire routes  Vaarinstructies

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu