Wordt lid bij Geen Boot Wel Varen

En profiteer van extra voordelige tarieven en privileges bij het huren van een sloep

Nu aanmelden

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

  • Extra voordelige tarieven

  • Online je reserveringen beheren en wijzigingen

  • Vaaruren achteraf gefactureerd

  • Gratis kinderreddingsvesten te leen

  • Heads-up bij gezellige evenementen

  • Als lid kun je bij slecht weer altijd kosteloos annuleren!

Beter dan een eigen sloep!

Als jij aan komt lopen, ligt de sloep open, schoon en startklaar aan de steiger. Je hoeft dus niet eerst het zeil te verwijderen, de sloep schoon te maken en ook nog de motor te controleren voordat je op pad kunt. Nadat je klaar bent met varen haal je je spullen uit de sloep en ben je klaar om naar huis te gaan. Naast het gebrek aan zorgen ben je ook voordeliger uit dan met een eigen sloep, deze kost namelijk al gauw €4.000,- per jaar aan onderhoud, ligplaats, winterstalling, afschrijving en verzekering. Deel dat door de 50 vaaruren die de gemiddelde watersporter per seizoen vaart, dan zou een uurtje varen gauw zo’n €80,- kosten.

Altijd een sloep?

Een veel gestelde vraag: ‘‘Ligt er dan altijd een sloep voor me klaar?’’ Het antwoord is nee. Dat kunnen wij simpelweg niet betalen. Wel kun je langer van te voren een sloep reserveren als je een specifiek moment in gedachten hebt. Wijzigd je plan? Dan pas je de reservering eenvoudig zelf aan. Als je last minute graag wilt varen kun je snel een reservering maken, je hoeft alleen maar in te loggen en je vaartocht aan te maken. De betaling regelen we aan het eind van de maand.

Tarieven en facturatie

Het lidmaatschap kost €300,- per seizoen. Daarnaast betaal je bij aanvang de borg voor het gebruik van de sloep, deze bedraagt €250,-. De borg blijft gedurende het lidmaatschap op onze rekening, na het beeindigen van het lidmaatschap ontvang je dit binnen 10 dagen terug. Je nieuwe tarief is €30,- per uur m.u.v. de daluren; ma t/m vrij tot 14:00 dan vragen we slechts €25,- per uur. Aan het einde van de maand ontvang je een factuur voor de gevaren uren.

Verlengen en beeïndigen

Het lidmaatschap is geldig tot maart 2021, voordat het verloopt sturen we je een verzoek om dit te verlengen, we verlengen het lidmaatschap dus niet automatisch. Opzeggen kan maandelijks met een opzegtermijn van 1 maand, vanaf de 1e van de volgende maand. Je ontvang dan een deel van de fee terug. Deze is als volgt opgebouwd, basis fee (entree) €175,- plus €25,- per maand mei, juni, juli, augustus en september. Het is niet mogelijk om het lidmaatschap te pauzeren. Je zegt het lidmaatschap eenvoudig op door ons een e-mail te sturen.

Onze spelregels en varen met de sloep

Meer informatie over het reserveren en/of varen met een sloep? Bekijk dan hieronder onze spelregelspagina voor meer informatie of neem een kijkje bij de voorgestelde vaarroutes!

Bekijk de spelregels  Vaarroutes

Aanmelden!

Meld je aan als lid door jouw persoonlijke gegevens op te sturen, we nemen z.s.m. contact met je op en activeren jouw account. Nadat de lidmaatschapsfee en borg is voldaan kun je gaan varen.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze Nieuwtjes en Aanbiedingen!