De Geen Boot Wel Varen cadeaubon

Het mooiste cadeau is een beleving. 

 

De Geen Boot Wel Varen cadeaubon

Wil jij iemand verrassen met een onvergetelijke ervaring op het water? Dan is de vaartocht in een ruime en luxe sloepen voor 12 personen een fantastische cadeau. Na ontvangst van de cadeaubon reserveer je met de vouchercode eenvoudig een sloep. De datum en het tijdstip van vertrek kan men zelf kiezen. 

Als je de cadeaubon per post bestelt ontvang je deze in een evelope, kom je de cadeaubon ophalen, bij Winebar Mendoza,  doen wij deze in een gondel doosje. De cadeaubon is onbeperkt geldig, bij het reserveren moet nog wel €250,- borg voor de sloep nog worden betaald. 

Bestel een cadeaubon

Stuur een mailtje naar office@geenbootwelvaren.nl en we gaan voor je aan de slag! Vermeld hierin het bedrag (€120,- / €160,- / €180,- / €210,- / €240,- / €270,- / €300,- / €330,- / €360,-) Je naam en telefoonnummer. 

Veelgestelde vragen over cadeaubonnen

Hoelang blijft een cadeaubon geldig?

De cadeaubon is onbeperkt geldig, indien de bon ouder dan een jaar is kan het zijn dat de cadeau opnieuw geactiveerd moet worden, stuur hiervoor een e-mail met uw code naar info@geenbootwelvaren.nl

Kan ik cadeaubon meerdere keren gebruiken?

Het bedrag van de cadeaubon moet in 1 keer worden uitgegeven. 

Kan ik met de cadeaubon ook extra’s bijbestellen?

Je kunt op dit moment online geen extra bij bestellen met de waarde van de cadeaubon, deze moet je apart afrekenen. Wil je de vaartocht die je cadeau hebt gekregen graag compleet maken met een borrelbox of fles wijn en hiervoor de waarde van de cadeaubon gebruiken neem dan telefonisch per e-mail contact met ons op. 

Mag ik de cadeaubon inwisselen voor geld?

Helaas is het niet mogelijk om de waarde van de cadeaubon te laten uitbetalen.

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu