Onze tarieven.

  • Ook te boeken als bedrijfsuitje
  • Sloep met schipper (25 pers.) 
  • Keuze aantrekelijk arrangementen
  • Ook te boeken als bedrijfsuitje
  • Sloep met schipper (25 pers.) 
  • Keuze aantrekelijk arrangementen

Sloep huren in Rotterdam, de tarieven.

Betaal jij liever voor een stil liggende boot? Of geef je liever geld uit aan leuke dingen en gebruik je onze deelsloep? Geen Boot Wel Varen is het alternatief voor het kopen van een eigen sloep. Wij hebben ruime, luxe en elektrisch aandreven sloepen waar je alleen voor betaald als je ze gebuikt. 

Regulier tarief

€65,- per uur + €250,- borg

Wil je een boothuren en varen in Rotterdam dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of je nou 1 keer of vaker wil varen je reserveert jouw sloep simpel en snel via onze website. Wij zorgen ervoor dat een van onze ruime en luxe 12 persoonssloepen schoon en vaarklaar voor je aan de steiger ligt! Uiteraard geven we je leuke tips en instructies op de steiger om jouw vaartocht tot een succes te maken. Heb je nog maar weinig ervaring bekijk dan altijd even onze instructievideo! Heb je helemaal geen ervaring overweeg dan om de sloep inclusief kapiteit te huren die samen met jouw de sloep bedient!

Nu reserveren

Leden tarief 

Daluren: €35,- p/u | Piekuren: €45,- p/u

Wanneer je vaker wil varen in Rotterdam is het al snel voordeliger om een lidmaatschap te nemen.  De daluren zijn op doordeweekse dagen tot 14:00  Je kunt je vaartocht starten aan de Bergse Plas bij Winebar Mendoza of vanaf onze steiger aan de Rotte in centrum van Rotterdam aan de Lombardkade 46. En tot slot kun je zelf online je reserveringen beheren en kosteloos wijzigen of annuleren tot 24 uur voor aanvang en geven we je een heads-up bij evenementen

Meer weten

Abonnement

€35,- per maand (mrt - okt) of €250,- p/j

Botenverhuurbedrijf Geen Boot Wel Varen verhuurt ruime, luxe en elektrisch aandreven sloepen. En is daarmee de oplossing voor iedereen die graag in en om Rotterdam wil varen. De sloepen zijn 7,5 meter lang en 2,5 meter breedt en hebben dus een ruime kuip geschikt voor 12 personen. Daarnaast zijn allemaal voorzien van een grote buiskap en luxe kussens. En tot slot weet je zeker dat je in een moderne en goed onderhouden sloep vaart die ook nog eens vaarklaar aan de steiger liggen als je aankomt. Daarmee is ons deelsloepen contact een perfect alternatief voor het kopen van een eigen sloep!

Meer weten

Hollander 'Met Schipper'

30 pers. sloep vanaf €355,- | vanaf de Bergse Plassen

Ben je opzoek naar een leuk uitje of wil je een grote boot met schipper huren in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De schippers van de Hollander halen jouw gasten op bij Winebar Mendoza en varen je langs de Villa's en eilandjes aan de Bergse Voor- en Achterplas in Hillegersberg. Je huurt de sloep Hollander al 2 uur vanaf €355,- wil je langer varen betaal je €75,- per half uur. Daarnaast maakt je vaartocht eenvoudig compleet onze catering mogelijkheden zoals gekoeld drankjes, hapjes een lunch of BBQ!  Afhankelijk van het weer kan de sloep helemaal open, overdekt of gesloten worden gevaren. Zo zorgen we ervoor dat jouw uitje niet in het water valt. Bij regen kun je vaartochten met de Hollander dus niet annuleren. 

Hollander Reserveren

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu