Sloepverhuur in Rotterdam

Nee, ook bij ons schijnt de zon niet altijd... maar gelukkig zit je wel altijd comfortabel in onze sloepen.

Reserveer nu

Onze sloepen

Op zoek naar een sloepverhuur in Rotterdam? Dan bij je bij Geen Boot Wel Varen aan het juiste adres. Bij sloepverhuurbedrijf Geen Boot Wel Varen hebben we namelijk twee verschillende type sloepen. De stoere elektrisch aangedreven zwarte reddingssloepen die je zelf, zonder vaarbewijs, mag besturen. 

En de Hollander, een extra grote, gecertificeerde sloep voor maximaal 36 personen welke altijd door een van onze gezellige schippers wordt bestuurd. Hieronder hebben we meerdere foto’s klaar gezet zodat je alvast de sfeer kunt proeven!

Sloepverhuur Rotterdam zelf varen in een grote sloep 

Wanneer je kiest voor het huren van een sloep in Rotterdam, wil je van alle gemakken worden voorzien. Onze stoere, elektrisch aangedreven sloep, mag je zonder vaarbewijs besturen en is geschikt voor bijna elke bestuurder. Onze comfortabele en elektrisch aangedreven sloepen zijn groot genoeg voor maximaal 12 personen

                                                                                  

De sloepen zijn voorzien van comfortabele kussens, een ligdek en een buiskap die de sloep voor 1/3 overdekt, lekker tegen de wind of een felle zon. Je mag de sloep besturen als je 18 jaar bent, je niet onder invloed bent en je de regels op het water en bedieningsinstructies kent.

Varen met schipper

Liever een sloep huren met kapitein? Onze gecertificeerde motorsloep de ‘Hollander’ en onze gezellig kapiteins verzorgen een zorgeloze en onvergetelijke rondvaart in Rotterdam. Je kunt met maximaal 36 personen in deze sloep. Wil je de tafels in het midden kunnen gebruiken en allemaal comfortabel kunnen zitten, dan adviseren we maximaal 24 personen uit te nodigen. 

 

Onbezorgd voor jou en je gasten kunnen genieten van de omgeving. Afhankelijk van het weer zal de sloep gedeeltelijk of volledig overdekt of gesloten worden, hierdoor valt jouw uitje nooit in het water. Standaard vertrekken we vanaf de Bergse Plassen aan de Weissenbruchlaan in Rotterdam Noord.

Ontdek de

sloepen

Laat je varen

met schipper

Reserveer

Makkelijk online

Gemakkelijk

Zelf varen

Specials! Onze evenementen op het water

Ben je met een grote groep? Of organiseer je een (bedrijfs)evenement? Kies dan bijvoorbeeld uit een sloep rally, puzzeltocht, of een clean-up challenge (M.V.O.). Meer weten? Bekijk dan al onze events!

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu