We share because we care

Hoe meer boten er in het water liggen hoe meer vervuiling en kosten er ontstaan. Dat is vervelend voor de portemonee en het milieu. Gebruikers van Geen Boot Wel Varen delen hun boten met elkaar waardoor zij het milieu minder belasten en minder kosten maken. Op deze manier profiteren zij wel van de lusten maar niet van de lasten van een boot.

Een Geen Boot Wel Varen Sloep is een sloep waarover je beschikt, niet een sloep die je bezit. Wij zorgen voor ruime, luxe en goed functionerende sloepen die startklaar aan de steiger liggen. Stap aan boord en je bent klaar om te vertrekken. Je hoeft niet eerst te poetsen, de tank te vullen, of nog even de accu op te laden.

Wie zijn wij

Geen Boot Wel Varen is een collectief van Rotterdamse booteigenaren die als doel hebben de leukste boottochten van Rotterdam te organiseren. De vloot bestaat uit boten in alle soorten en maten, er is dus voor ieder wat wils!

Onze partners 

Winebar Mendoza

Aan misschien wel het mooiste terras van Rotterdam liggen twee van onze deelsloepen. Wij zijn zeer vereerd dat we de deelsloepen bij de steiger van Mendoza mogen aanmeren. Ook bieden we een lekkere Mendoza Picknickbox aan voor aan boord. 

Onze Leveranciers 

Global Trackmarks B.V.

Dankzij Global trackmarks weten wij altijd waar de sloep zich bevindt; wel zo handig als je hulp nodig hebt.

over-ons