Last minute varen?

Heb je vandaag nog zin om te varen? En zijn de weersvoorspelling gunstig
of heb je een paar extra vrije dagen? Wij hebben een boot voor je klaar liggen!

Reserveer nu!

 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Ruime elektrische sloepen
 • Geen sleutel nodig, starten met je mobiel
 • Online reserveren en betalen
 • Starten mogelijk op 2 populaire locaties
 • Met kapitein varen
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Ruime elektrische sloepen
 • Geen sleutel nodig, starten met je mobiel
 • Online reserveren en betalen
 • Starten mogelijk op 2 populaire locaties
 • Met kapitein varen

Ontdek Rotterdam vanaf het water en zie de stad even door andere ogen. Daarnaast is het op hete dagen een stuk beter vol te houden op het water dan aan wal. Zie jij jezelf vandaag nog varen over de Rotte, de Maas, de Kralings plas of de Bergse plassen? Reserveer last minute een elektrische sloep online bij Geen Boot Wel Varen!

Reserveer direct onlineInstructies

last-minute-varen

Last minute een sloep huren in 3 simpele stappen!

Een sloep huren bij Geen Boot Wel Varen is heel erg eenvoudig. Volg de onderstaande stappen en je huurt binnen een enkele minuut je eigen fluisterboot in Rotterdam.

Zelf varen

Stap 1:

Je reserveert jouw sloep online op je laptop of telefoon in ons reserveringssysteem.

Zelf varen

Stap 2:

Start de sloep met je mobiel via de link in het sms-bericht, deze ontvang je 15 minuten voordat je vaartocht begint.

Zelf varen

Stap 3:

 Je bent nu helemaal klaar om te genieten!

Last minute boot huren in Rotterdam

Geen Boot Wel Varen maakt het voor iedereen mogelijk om last minute door Rotterdam te varen. Huur bij ons een elektrische sloep of fluisterboot en vaar zelf over de Rotterdamse wateren. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis en graag het pittoreske Delfshaven wilt bekijken of liever vaart over de Maas tussen de moderne architectuur. In de omgeving van Rotterdam kan het allemaal, je bent helemaal vrij om te kiezen welke tocht jij het liefst wilt maken. Wij hebben 2 steigers, gelegen aan de Bergse Plas en aan de Rotte in het centrum van Rotterdam. De Bergse plas is een prachtig vaargebied, onderverdeeld in zo’n tweehonderd kleine, losse eilandjes. Hierdoor zijn er talloze kanaaltjes, waarbij het elke keer weer een verrassing is wat er bij de volgende bocht te zien. Geniet van het prachtige uitzicht en de Hollywood-waardige miljoenen villa’s langs de waterkant.

Bekijk hier onze vaarroutes 


last-minute-varen

last-minute-varen

Liever opstappen bij onze andere steiger aan de Rotte? Geen probleem! Maak een mooie vaartocht over de rivier de Rotte, deze staat niet voor niets bekend als de ‘vaarweg van Rotterdam’. De meeste kleine plezierboten varen hier om de drukke Nieuwe Maas te vermijden. Met de hoogbouw van Rotterdam op de achtergrond, langs de pittoreske huizen, oude sluizen en historische molens, is varen over de Rotte een beleving. Nog niet overtuigd? Wij hebben nog diverse vaarroutes voor je uitgestippeld, zodat jij alleen maar kunt genieten tijdens jou last minute boottocht bij Geen Boot Wel Varen!  

Boot met schipper huren

Naast onze verschillende vaarroutes in Rotterdam is er ook de mogelijkheid om te varen met een kapitein. Met onze ervaren schipper, kun jij optimaal genieten en relaxt rondvaren in en door Rotterdam. Onze gezellige schippers bereiden de vaartocht voor en nemen al jouw zorgen uit handen tijdens jouw unieke dagje uit. Geen Boot Wel Varen maakt van jouw dagje op het water een echt succes! Je kunt de boottocht nog wat luxer maken met onze catering en arrangementen.

 Bekijk onze arrangementen

last-minute-varen

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu