Hotspots: Het Kralingse bos!

De speeltuinen, het strand en het Fun Forrest: het Kralingse bos heeft het allemaal! Kunnen de kinderen inmiddels beter varen dan jijzelf? En weet je niet meer hoe je ze kunt vermaken? Vaar dan naar de grote speeltuin in het Kralingse bos. Deze is gelegen net achter het strand, en beschikt over een kabelbaan, schommels en een glijbaan waar kinderen al hun energie kwijt kunnen!

Dierentuin de Kraal

Uitgekeken in de speeltuin? Geen paniek! Het Kralingse Bos beschikt namelijk ook over een gratis speeltuin. In dierentuin De Kraal wonen diverse dieren, zoals geiten, schapen, varkens, pauwen en knaagdieren. En, je kunt hier ook terrecht voor een kinderfeestje in Rotterdam! Hoe leuk is het om een vaartocht hiermee te combineren?!

Wil je liever een actiever feestje? Kijk dan eens bij Fun Forrest en kies uit een van de 8 verschillende klimparcours! Je kunt per boot de kralingse plas goed bereiken!

Is jouw groep groter dan 12 personen, en kan je daarom niet zelf varen naar deze locatie? Geef dit dan gerust even bij ons aan. Wij varen je graag naar fun Forrest of de dierentuin in Kralingen met onze grote sloep met schipper.

Genoeg dieren bekeken & zin om even lekker af te koelen? Dan kun je vanaf het strand het water in rennen voor een verfrissende plons! Controleer wel even of er geen blauwalg is op zwemwater.nl!

Je vindt het strand in Kralingen t.h.v. Lange pad 51 te Rotterdam.

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu