Hotspots: Brouwerij Noordt!

Kom jij binnenkort genieten van een overheerlijk biertje bij Brouwerij Noordt? Groot gelijk heb je! Brouwerij Noordt is namelijk Rotterdams grootste, jongste en misschien wel meest bekende bierbrouwerij. Ze hebben een eigen tapkamer, bierwinkel en rondleidingen. Deze vinden iedere vrijdag plaats. Let op, je moet je hier wel voor aanmelden. 

Noordt op de Tap

In het Proeflokaal ‘Noordt op Tap’ staan de fusten, taps en vergistingstanks midden in de zaak en dankzij de grote glazenpui kijk je direct in de bierbrouwerij. Voor de bierliefhebbers, er zijn wel 20 verschillende zelf gebrouwen biertjes op de tap.

De brouwinstallatie is 2000 liter groot, er zijn 6 vergistingstanks van 2000 liter en 4 vergistingstanks van 4000 liter. Je vindt Brouwerij Noordt aan de Zaagmolenkade 46 te Rotterdam.

De brouwerij is van donderdag tot zondag geopend tussen 15:00 tot 19:00 m.u.v. vrijdag, dan zijn ze geopend tot 21:00. Je kunt aan de Zaagmolenkade aanmeren en er een biertje drinken. Liever verder blijven varen? Stop dan in ieder geval heel even om een Noordt op Fles mee te nemen op de boot. Neem voor de schipper een eigen drankje mee want er is helaas geen alcohol vrije variant.

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu