Fluisterboot huren 

Kom ssst… stil varen in Rotterdam! Huur vandaag nog een Fluisterboot

Fluisterboot huren? Reserveer nu!

 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Ruime elektrische sloepen
 • Geen sleutel nodig, starten met je mobiel
 • Online reserveren en betalen
 • Ook geschikt als bedrijfsuitje
 • Starten mogelijk op 2 populaire locaties
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Ruime elektrische sloepen
 • Geen sleutel nodig, starten met je mobiel
 • Online reserveren en betalen
 • Ook geschikt als bedrijfsuitje
 • Starten mogelijk op 2 populaire locaties

Zin om het water op te gaan en wil je daarvoor een fluisterboot huren? Geen Boot Wel Varen biedt dé perfecte oplossing voor alle mensen in en om de omgeving va Rotterdam die graag willen varen, maar niet de hoofdprijs willen betalen voor aanschaf en onderhoud. Zo zorgen wij voor luxe, ruimte en goed werkende sloepen die je gemakkelijk reserveert. Hiermee is alles aanwezig om jou een onvergetelijk wateravontuur te geven.

Met onze fluiterboten bieden we jou de mogelijkheid om de prachtige Rotterdamse vaargebieden zelf te ontdekken, en geloof ons, dit zijn er nogal wat! Oftewel, genoeg om te ontdekken. Daarnaast kun je ook er ook voor kiezen om te varen met een schipper. Ontdek de natuur opnieuw wanneer je een fluisterboot huurt bij Geen Boot Wel Varen. Dus, wat houd je nog tegen? Kom varen in Rotterdam en ontdek al onze favoriete hotspots.

Reserveer nuInstructies

Een fluisterboot huren in 3 simpele stappen!

Een fluisterboot huren bij Geen Boot Wel Varen is heel erg eenvoudig. Volg de onderstaande stappen en je huurt binnen een enkele minuut je eigen fluisterboot in Rotterdam. 

Zelf varen

Stap 1:

Je reserveert jouw sloep online op je computer of telefoon in ons reserveringssysteem.

Zelf varen

Stap 2:

Start de sloep met je telefoon via de link in het sms-bericht, deze ontvang je 15 minuten voordat je vaartocht begint.

Zelf varen

Stap 3:

 Gooi de trossen los en varen maar! Je bent nu helemaal klaar om te genieten!

Wat is een fluisterboot?

Een fluisterboot is eigenlijk een andere naam voor een elektrische sloep. Hiermee wordt bedoeld dat de boot wordt aangedreven door een elektromotor. Onze fluisterboten varen dus geheel elektrisch, waardoor we een positieve bijdrage leveren aan een schonere omgeving. Naast het milieuvriendelijke voordeel, zijn de boten ‘fluisterend’ stil wanneer ze varen én zeer onderhoudsvriendelijk. Zo hoef je ook niet te tanken, want de accu zorgt voor genoeg uren aan vaarplezier.

“Varen met onze fluisterboten is niet moeilijk door onze instructies en regels. Hierdoor heb je het snel onder de knie.”

sloep-varen

fluister-boot-huren

Fluisterboot huren Zuid-Holland

Ben jij van plan om binnenkort een fluisterboot te huren in Zuid-holland? Wanneer je een fluisterboot huurt bij Geen Boot Wel Varen, kun je gebruik maken van verschillende op- en afstaplocaties in en rondom Rotterdam.

Ook op Rotterdamse vaargebieden

Een elektronisch sloep is een perfect middel om een heerlijk dagje te varen door de prachtige Rotterdamse vaargebieden. Varen met een fluisterboot is dan ook extra genieten. De fluisterboot kent vele voordelen, zo bieden onze boten genoeg ruimte, zijn zij nagenoeg geluidloos én ontzettend makkelijk te besturen Ook voor de mensen die willen varen zonder vaarbewijs. Omdat niet alle vaarroutes zijn bedoeld voor boten met een motor, kun je daarentegen met een boot van Geen Boot Wel Varen juist wél op plekken komen waar je normaal gesproken niet met een motorboot mag komen. Hoe gaaf is dat?


Organiseer een uniek uitje

Ook zijn onze fluisterboten ideaal voor het organiseren van unieke uitjes. Hierbij kun je denken aan events, zoals: 

 • Teambuilding
 • Meeting of borrel
 • Familie-uitjes
 • Vriendenuitjes

Je kunt bij Geen Boot Wel Varen er dan ook vanuit gaan dat we je graag helpen bij het organiseren van jouw (bedrijfs)event in Rotterdam.

Bekijk onze events Neem contact op

De vaarkaart

De vaarkaart bestaat uit de Rotte(meren), Bergse Plas en de Kralingse Plas. Ook mag je vanaf het Noorderkanaal doorvaren tot aan de Schie. Uitsluitend zeer ervaren schippers mogen de Schie op, let goed op want hier varen ook grote binnenvaartschepen. Het is niet toegestaan om Schiedam binnen te varen, de Coolhaven in te varen en de Nieuwe Maas op en tot slot mag je ook niet de Hennipsloot in t.h.v. de Rottemeren

Download hier de vaarkaart

Onze sloepverhuur locaties in Rotterdam!

Door onze opstapssteigers in Rotterdam kun je direct genieten van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Er is altijd een fluisterbootverhuur locatie beschikbaar in Rotterdam. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden. Wacht niet te lang en maak vandaag nog een reservering!

Onze steigers

Bergse Plassen - Hillegersberg

Bekijk locatie

Lombardkade - Rotterdam Centrum

Bekijk locatie

Bergse Plassen - Hillegersberg

Bekijk locatie

Lombardkade - Rotterdam Centrum

Bekijk locatie

De fluisterboot

Voor onze fluisterbootverhuur in Rotterdam gebruiken we ruime, luxe en elektrisch aangedreven sloepen. Zoals je ziet is het goed vertoeven op onze sloepen voor maximaal 12 personen. Met een volle accu kun je wel 12 uur varen! 

Reserveer nu Instructies  


Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu