Beleef het water in Rotterdam samen met vrienden of collega's. 

Puzzeltocht op het water | Teambuilding Rotterdam

De beste stuurlui staan aan wal is niet meer van toepassing. 

Ben je opzoek naar een nieuwe activiteit samen met vrienden, familie of collega’s dan is onze sloepenspeurtocht precies wat je zoek! In teams van maximaal 12 personen gaan jullie het water op, ieder team heeft een eigen sloep en de speurtocht speelt zich af via een app op je eigen telefoon! Onze steiger medewerker helpt je met het installeren van de app en legt uit hoe de sloep werkt en veilig bedient kan worden.

Om zoveel mogelijk punten te verdienen moet je goed navigeren en samenwerken om de vragen juiste antwoorden te vinden. Bij terugkomst op de steiger deel je je scoren met de andere teams om te bepalen wie er gewonnen heeft. Tijdens de vaartocht kunnen de teams genieten van een heerlijk borrelbox en enkele gekoelde drankjes van Winebar Mendoza of Restaurant Mangiare. Heb je grote honger of veel dorst bestel dan nog een extra borrelbox of flesje wijn of water.

De tarieven 

De kosten voor de sloepenspeurtocht zijn €359,50 per sloep (max 12 pers) incl. 21% btw (exclusief €250,- borg per sloep) Dit tarief is alsvolgt opgebouwd.

  • Boothuur: 162,50
  • Speurtocht app: €40,-
  • Borrelbox & gekoelde drankjes: €157,- (van winebar Mendoza of Restaurant Mangiare) 

 

Wil jij een puzzeltocht boeken? 

Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan! 

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu