De sloepenspeurtocht van Rotterdam

Ieder team heeft een eigen sloep en om te winnen moet je samenwerken, navigeren, en de omgeving afspeuren.

Sloepenspeurtocht | Teambuilding 

De beste stuurlui staan aan wal is niet meer van toepassing. 

Onze prachtige sloepen liggen voor u klaar aan de Bergse Plassen in Rotterdam Hillegersberg. Deelnemers aan het bedrijfsuitje of de teambuilding worden onderverdeeld in teams. Elk team krijgt een eigen boot toegewezen. De beste stuurlui staan aan wal is hier niet meer van toepassing. Voorafgaand aan de speurtocht krijgen de teams instructies over hoe de game en de tablet die je gebruikt om de vragen te beantwoorden, daarnaast is er een aparte briefing voor de kapitein zodat de sloepen veilig en efficient bestuurd kunnen worden. 

Naast gave game op het water in Rotterdam kun je dit deze activiteit goed combineren met een event, vergadering of borrel. We starten de activiteit namelijke standaard bij Lommerrijk, de locatie voor gave (zakelijke) events aan de Bergse Plas! De organisatie en begeleiding van de game wordt verzorgd door onze partner Pegasus Events, het 1# eventbureau van Rotterdam! 

Over de speurtocht 

Bij deze teambuilding activiteit moet iedereen aan de bak. Aan de hand van een tablet met GPS en internet varen de deelnemers naar eigen inzicht een route over de binnenwateren van Rotterdam, vol met kleine eilandjes, nauwe doorgangen en mooi natuurschoon. Onderweg beantwoorden de deelnemers aan het bedrijfsuitje vragen en worden er opdrachten uitgevoerd aan boord die meetellen voor de eindbeoordeling. Wie heeft een scherp oog voor de omgeving, wie is handig met seinvlaggen of is meester – kluiskraker? Welk teamlid weet veel van de stad? Bij dit bedrijfsuitje is er dus teamwork nodig om de collega’s van de andere teams te verslaan. Op basis van het aantal goed beantwoorde vragen en zo origineel mogelijk uitgevoerde opdrachten wordt het winnende team bepaald. Wie gaan er naar huis met de hoofdprijs en eeuwige roem? Om kans op de overwinning te maken, is het noodzakelijk dat de teams aan boord goed samenwerken. Dat maakt deze Rotterdamse sloepenspeurtocht zo geschikt als teambuilding. Door samen te werken leren de deelnemers elkaar beter kennen. Door de spelelementen in deze activiteit is de sloepenspeurtocht ook erg geschikt als ontspannend bedrijfsuitje. 

 

Reserveer nu Word lid! Cadeaubon

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu