Winteronderhoud bij Geen Boot Wel Varen!

01-10-2020

Zo zorgen wij voor de mooiste sloepen van Rotterdam!

In de winter verzorgen we het onderhoud aan onze sloepen, maar niet getreurd we zorgen altijd voor dat er voor jouw nog een sloep aan de steiger blijf liggen Want ook in de herfst en de winter is het genieten op het water. De natuur laat in deze tijd van het jaar een hele andere kant van zichzelf zien, zo zijn er andere kleuren te bewonderen en kun je veel verder kijken doordat de bladeren van de bomen afvallen. Er valt dus genoeg te zien of te ontdekken in deze tijd van het jaar.

 Heb een boot werk je…

De sloepen die niet aan de steiger liggen krijgen het nodige onderhoud zodat we zeker weten dat we de mooiste vloot van Rotterdam hebben. De boten worden ieder jaar opnieuw gelakt en technische gecontroleerd. Sommige onderdelen vervangen we en soms kunnen we ze een 2e leven geven, wel zo goed voor het milieu. ;) Ook voegen we nieuwe opties toe aan de sloepen als hier behoefte aan is. Hieronder kun je zien dat het onderhoud van zo’n sloep best een hoop werk is.

 Wel de lusten niet de lasten

Dat is nou het voordeel van huren, jij de lusten wij de lasten. Je zou er toch niet aan moeten denken om dit allemaal zelf te moeten doen of te moeten betalen.. Dat is de gedachten achter het Geen Boot Wel Varen concept, waarom zou je duizenden euro’s uitgeven aan het onderhoud, de afschrijving, de verzekering, een ligplaats en stalling in de winter als je toch maar enkele (tientallen) uren per jaar met een sloep vaart.

 Boatsharing in Rotterdam!

Door met elkaar gebruik te maken van hetzelfde vaartuig bespaar je kosten en beperken we de last op het milieu. Geen Boot Wel Varen heeft als doel voor iedereen een aantrekkelijk alternatief te zijn voor het bezitten van een eigen sloep. Onze ruime en luxe sloepen en vooral goed onderhouden sloepen zijn aantrekkelijk alternatief te zijn voor het bezitten van een eigen boot. Doordat je eenvoudig online je eigen sloep reserveert voor ieder moment op de dag, zelfs laste-minute, kun je op bijna iedere gewenst moment varen. Wil je vaker varen in 1 seizoen dan kan een lidmaatschap extra voordelige keuze zijn. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke voordelen

 

 

 

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu