Steiger @ Café van Zanten

30-01-2017

Na een lang proces is het dan eindelijk zo ver: onze eigen sloepverhuur steiger in het centrum van Rotterdam, Wil je een sloep huren in Rotterdam dan vind je ons naast het marktplein t.h.v. Lombardkade nummer 46, Hier liggen onze luxe 12 persoons sloepen die je eenvoudig online kunt reserveren. Omdat een dagje varen meer is dan alleen de boottocht en varen op een lege maag onzettend ongezellig is werken we hier samen met Café van Zanten! 

Steiger@ Café van Zanten 

Café van Zanten verzorgt de lekkerste picknickmand voor op de boot. Met kaas en worst, salade, brood met smeersels en natuurlijk een lekkere fles wijn. Bekijk de mand hieronder en reserveer ‘m via info@cafevanzanten.com. Begin je vaardag met een lekkere bak koffie met taart of een lunch! Reserveren is niet nodig maar wel makkelijk. Na het varen zetten we graag een lekkere fles wijn met hapjes voor je klaar op het terras. Hoe leuk is het om in hartje Rotterdam op de boot te stappen en de stad vanaf haar welbekende water te bekijken. Café van Zanten verzorgt lekkers voor onderweg!

Borrelbox van Cafe van Zanten:  Olijvenbrood met smeersels, Bellota Serranoham, Mozzarella spiesjes, Knoflook olijven, Gemengde notenmix, Lekkere fles Sauvignon Blanc, Chardonnay of Merlot en natuurlijk glazen en bestek.

Prijs per box: €29,50 voor +/- 4 personen, Meer wijn mee? Geef het door bij je reservering! Borrelbox op maat? Vraag naar de mogelijkheden!

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu