Varen in de Winter

01-11-2022

In de herfst en de winter kun je varen met Geen Boot Wel Varen voor slechts €40,- per uur. Dit tarief is geldig t/m 15 maart 2023. Ontdek het vaargebied opnieuw want doordat de blaadjes van de bomen vallen is er een stuk meer te zien. Bekijk alle prachtige kleuren die de natuur in deze tijd van het laat laat zien, of wat dacht te van die vroege zonsondergang. Gedurende de herfst en wintermaanden zijn onze sloepen beschikbaar, je kunt vanaf beide locaties, Lombardkade 46 (rotte, centrum Rotterdam) en weissenbruchlaan 149 (Bergse Plassen).

Hou er wel rekening mee dat de sluizen, tussen de Bergse Plas en de Rotte en de Rotte en de Kralingse Plas van 1 november tot en met 31 maart gesloten zijn. Wil je op de Rotte varen, vertrek dan vanaf de Lombardkade 49 | Rotterdam centrum. Wil je op de Bergse Plas varen, vertrek dan vanaf de Weissenbruchlaan 149 | Wine bar Mendoza.  

Boek jouw sloep tegen het winter tarief met de volgende kortingscode: HBGBMBQ8Z Deze code is geldig bij vaartochten tot 15 maart 2023. 

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu