Sloepenspeurtocht

10-11-2016

Na een lang proces is het dan eindelijk zo ver: onze eigen sloepverhuur steiger in het centrum van Rotterdam, Wil je een sloep huren in Rotterdam dan vind je ons naast het marktplein t.h.v. Lombardkade nummer 46, Hier liggen onze luxe 12 persoons sloepen die je eenvoudig online kunt reserveren. Omdat een dagje varen meer is dan alleen de boottocht en varen op een lege maag onzettend ongezellig is werken we hier samen met Café van Zanten! 

Steiger@ Café van Zanten 

Café van Zanten verzorgt de lekkerste picknickmand voor op de boot. Met kaas en worst, salade, brood met smeersels en natuurlijk een lekkere fles wijn. Bekijk de mand hieronder en reserveer ‘m via info@cafevanzanten.com   Begin je vaardag met een lekkere bak koffie met taart of een lunch! Reserveren is niet nodig maar wel makkelijk. Na het varen zetten we graag een lekkere fles wijn met hapjes voor je klaar op het terras. Hoe leuk is het om in hartje Rotterdam op de boot te stappen en de stad vanaf haar welbekende water te bekijken. Café van Zanten verzorgt lekkers voor onderweg!

Borrelbox van Cafe van Zanten:  Olijvenbrood met smeersels, Bellota Serranoham, Mozzarella spiesjes, Knoflook olijven, Gemengde notenmix, Lekkere fles Sauvignon Blanc, Chardonnay of Merlot en natuurlijk glazen en bestek.

Prijs per box: €29,50 voor +/- 4 personen, Meer wijn mee? Geef het door bij je reservering! Borrelbox op maat? Vraag naar de mogelijkheden!

Teambuilding of bedrijfsuitje op het water

Samen met Pegasus events hebben we een gerse sloepenspeurtocht ontwikkelend! Meer over de speurtocht lees je hieronder! 

De prachtige sloepen liggen voor u klaar aan de Bergse Plassen in Rotterdam Hillegersberg. Deelnemers aan het bedrijfsuitje of de teambuilding worden onderverdeeld in teams. Elk team krijgt een eigen boot toegewezen. De teams gaan meteen actief aan de slag met een foto opdracht. ‘’De beste stuurlui staan aan wal’’ is niet meer van toepassing, want bij deze teambuilding moet iedereen aan de bak. 

Aan de hand van een tablet met GPS en internet varen de deelnemers naar eigen inzicht een route over de binnenwateren van Rotterdam, vol met kleine eilandjes, nauwe doorgangen en mooi natuurschoon. 

Onderweg beantwoorden de deelnemers aan het bedrijfsuitje vragen en worden er opdrachten uitgevoerd aan boord die meetellen voor de eindbeoordeling. Wie heeft een scherp oog voor de omgeving? Wie is handig met seinvlaggen of is meester – kluiskraker? Welk teamlid weet veel van de stad? Bij dit bedrijfsuitje is er dus teamwork nodig om de collega’s van de andere teams te verslaan. Op basis van het aantal goed beantwoorde vragen en zo origineel mogelijk uitgevoerde opdrachten wordt het winnende team bepaald. Wie gaan er naar huis met de hoofdprijs en eeuwige roem?

Om kans op de overwinning te maken, is het noodzakelijk dat de teams aan boord goed samenwerken. Dat maakt deze Rotterdamse sloepenspeurtocht zo geschikt als teambuilding. Door samen te werken leren de deelnemers elkaar beter kennen. Door de spel elementen in deze activiteit is de sloepenspeurtocht ook erg geschikt als ontspannend bedrijfsuitje.

Reserveer nu Word lid! Superdeal

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu