Direct reserveren

Papillon 

Lombardkade

Rotterdam centrum

Ontspannen varen in Rotterdam 

Boek een gezellige vaartocht bij Geen Boot Wel Varen, hét sloepverhuurbedrijf van Rotterdam! Onze gezellige schippers bereiden jouw vaartocht tot in de puntjes voor, je hoeft alleen nog maar te genieten. De Papillon vaart standaard vanaf de Lombardkade 46 | Rotterdam centrum en kan maximaal 20 personen meenemen. Wil je liever wat ruimer zitten tijdens jouw rondvaart in Rotterdam? Houd dan het maximum van 16 personen aan. Je huurt de elektrisch aangedreven Papillon met schipper voor een ontspannen vaartocht in Rotterdam al vanaf €345,-

Tijdens de vaartocht varen we 2 uur over de Rotte, tot ongeveer oud Terbregge. Wil je langer varen? Dan komt er €75,- per half uur bij. Voor de hapjes en drankjes werken we samen met Brouwerij Noordt en Restaurant Mangiare. Wil je liever je eigen proviand meenemen? Geen probleem! Op de sloep zijn glazen aanwezig en er is een koelbox met ijs. 

Ook kun je ervoor kiezen om je te laten ophalen of afzetten bij Restaurant Mangiare, om je vaartocht te combineren met een borrel, lunch of dinner op hun terras. Reserveer wel van te voren even een plekje via de van Restaurant Mangiare

  Boot huren met schiper in Rotterdam?

  Boek jouw rondvaart in Rotterdam online in enkele simpele stappen

  Online reserveren 

  Reserveer jouw vaartocht met schipper online via onze website.

  Hapjes & Drankjes 

  Laat ons weten of je gebruik wil maken van onze cateringmogelijkheden, d.m.v. een reply op de boekingsbevestiging.

  Genieten maar!

  De kapitein en de boot staan 15 minuten voor het begin van je vaartocht klaar bij de steiger.

  Catering menu | Lombardkade  

  Maak je vaartocht helemaal compleet

  Samen met Brouwerij Noordt en Restaurant Mangiare hebben we een heerlijk menu samengesteld waarmee jij jouw vaartocht in Rotterdam helemaal compleet maakt! Ga jij voor een heerlijke Italiaanse Borrel of Lunch box of kies je toch voor het bierpakket met kaas en worst? Je kunt bij het maken van je reservering gelijk doorgeven welk proviand je graag aan boord wil. 

  Menukaart Catering

   

   

  Over onze vaartochten met schipper

  Wat als het regent? 

  Bij slecht weer zullen we de sloep volledig overdekken en eventueel ramen in de zijkant zetten zodat je naar buiten kunt kijken. Vanaf de Lombardkade laten we voor één brug de kap eventjes zakken, maar verder zit je helemaal droog. De vaartocht gaat dus bij regen gewoon door en je uitje valt niet in het water!

  Mag ik muziek afspelen? 

  De sloep heeft een kleine speaker aan boord, hierop mag je zachtjes muziek afspelen. Als we langs huizen varen, door een sluis moeten of aangemeerd liggen vragen we je om deze even uit te zetten. Een eigen speaker meenemen mag helaas niet.

  Eten en drinken meenemen? 

  Er is een grote tafel aan boord bij de Papillon en een koelbox met ijs en glazen voor je hapjes en drankjes. Alcohol drinken is toegestaan, alleen wel met mate. Als passagiers te veel drinken en onder invloed van alcohol zijn kunnen we de veiligheid niet meer garanderen.

  Wat als ik moet plassen? 

  De Papillon heeft helaas geen ingebouwd toilet en langs de route zijn geen openbare toiletten. Aanmeren voor een plaspauze is langs de Rotte nauwelijks mogelijk. Ga dus voordat je naar de steiger komt nog even naar de wc en drink het eerste gedeelte van de vaartocht niet te veel.

  Je reserveert de Papillon met schipper online via onze website en je rond de reservering af met een betaling. We begrijpen dat het soms even plannen is met een grote groep. Vandaar dat alleen voor de Hollander een bedenktijd van 10 dagen geldt, daarna kan de sloep niet meer geannuleerd worden en staat de reservering vast. Hapjes en drankjes kun je tijdens je reservering toevoegen of later aan ons doorgeven 

  De Papillon vertrekt standaard vanaf de Lombardkade 46 maar opstappen kan op verzoek ook vanaf Mangiare, zaagmolenkade. Vaartochten tot 2,5 uur gaan altijd over de rotte, vanaf 3 uur varen kunnen we ook richting Kralingse Plas varen, waar we een plaspauze kunnen houden. De route over de rotte komt helaas niet langs openbare toiletten. 

  Wil je een factuur van de vaartocht, boek en betaal dan eerst de sloep via onze website, stuur een reply op de boekingsbevestiging met de gegevens die je graag op de factuur wil hebben staan.

  Wil je de vaartocht per e-mail e-mail reserveren (office@geenbootwelvaren.nl)en de betaling laten duurt het boekingsproces iets langer. Nadat we jouw e-mail hebben verwerkt en je vaartocht aangemaakt vragen we om de betaling binnen 10 dagen te voldoen. Je betaald hiervoor €14,95 boekingskosten i.v.m. de extra handelingen die we moeten verrichten. 

  Reserveer nu Word lid! Superdeal

  Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

  Reserveer nu