Direct reserveren

De Hollander 

Bergse plas

Hillegersberg

Boot huren met schipper  

Huur een sloep met schipper voor een vaartocht op de Bergse Plassen! De Hollander vaart standaard vanaf de Bergse Voorplas | Hillegersberg en kan maximaal 30 personen meenemen. Wil je liever meer ruimte tijdens je vaartocht in Rotterdam? Houd het dan bij het maximum van 24 personen. Bovendien kunnen we, afhankelijk van het weer, de sloep geheel of gedeeltelijk overdekken. Zelfs de zijkanten kunnen worden afgesloten met ramen. 

Op de Bergse Voorplas varen we langs de molen en watersportverenigingen. De Bergse Achterplas is een wirwar van vele eilandjes met zomerhuisjes.

Je huurt De Hollander met schipper voor een ontspannen vaartocht in Rotterdam al vanaf €345,- Tijdens de vaartocht varen we 2 uur over de Bergse Plassen. Wil je langer varen? Dan komt er €75,- per half uur bij. Mits het niet te druk is bij de sluis en we minimaal 3,5 uur vaartijd hebben kunnen we ook de Bergse plas af en een stukje over de Rotte of naar de Kralingse Plas varen. Op de grote salontafel kunnen hapjes en drankjes worden gezet. Wil je de vaartocht compleet maken met een van onze arrangementen? Bekijk de cateringmogelijkheden.

  Boot huren met schiper in Rotterdam?

  Boek jouw rondvaart in Rotterdam online in enkele simpele stappen

  Online reserveren 

  Reserveer jouw vaartocht met schipper online via onze website.

  Hapjes & Drankjes 

  Laat ons weten of je gebruik wil maken van onze cateringmogelijkheden, d.m.v. een reply op de boekingsbevestiging.

  Genieten maar!

  De kapitein en de boot staan 15 minuten voor het begin van je vaartocht klaar bij de steiger.

  Varen met Hapjes & Drankjes 

  Gekoelde drankjes en lekkere hapjes staan voor je klaar aan boord

  Met ons catering menu maak je de vaartocht helemaal compleet. Je kunt dit selecteren bij het reserveren van de sloep maar ook later doorgeven, d.m.v. een reply op de boekingsbevestiging. De lekkerste hapjes en drankjes voor tijdens jouw boottocht in Rotterdam komen uit de keuken van Winebar MendozaFacet Eten en drinken en W.S.V. Aegir | The Sailor. Naast dat het lekkerder is, bespaar je jezelf ook nog eens alle moeite om zelf de hapjes en drankjes in te kopen, te koelen en naar de sloep te sjouwen! 

  Menukaart Catering

   

  Over onze vaartochten met schipper

  Wat als het regent? 

  Bij slecht weer zullen we de sloep volledig overdekken en eventueel ramen in de zijkant zetten zodat je naar buiten kunt kijken. Vanaf de Lombardkade laten we voor één brug de kap eventjes zakken, maar verder zit je helemaal droog. De vaartocht gaat dus bij regen gewoon door en je uitje valt niet in het water!

  Mag ik muziek afspelen? 

  De sloep heeft een kleine speaker aan boord, hierop mag je zachtjes muziek afspelen. Als we langs huizen varen, door een sluis moeten of aangemeerd liggen vragen we je om deze even uit te zetten. Een eigen speaker meenemen mag helaas niet.

  Eten of drinken meenemen? 

  Er is een grote tafel aan boord bij de Papillon en een koelbox met ijs en glazen voor je hapjes en drankjes. Alcohol drinken is toegestaan, alleen wel met mate. Als passagiers te veel drinken en onder invloed van alcohol zijn kunnen we de veiligheid niet meer garanderen.

  Wat als ik moet plassen? 

  Helaas heeft de Hollander geen ingebouwd toilet en zijn er niet veel openbare toiletten langs de route. We hebben één toiletstop in de plaatselijke haven tijdens de 2 uur durende boottocht over de Bergse Plas. Ga dus vooraf naar het toilet en drink niet te veel tijdens het eerste deel van de vaartocht.

  Boot huren met kapitein | Open, dicht of overdekt: geschikt voor elk type weer!

  boot huren met kapitein

  boot met kapitein

  bootje met kapitein

  Boek je vaartocht met schipper

  Je reserveert de Hollander incl. schipper online via onze website en je rond de reservering af met een betaling. We begrijpen dat het soms even plannen is met een grote groep. Vandaar dat alleen voor de Hollander een bedenktijd van 10 dagen geldt, daarna kan de sloep niet meer geannuleerd worden en staat de reservering vast. Hapjes en drankjes kun je tijdens je reservering toevoegen of later aan ons doorgeven 

  De Hollander vertrekt standaard vanaf Winebar Mendoza, Weissenbruchlaan 149 3054HG Rotterdam en we varen een route van 2 uur over de Bergse Voor en Achterplas | Hillegersberg. Bij vaartochten vanaf 3 uur of langer kunnen we op doordeweekse dagen de sluis uit. In het weekend, als het warm is, blijven we op de Bergse plas omdat de wachttijd bij de sluis kan oplopen tot wel 1,5 uur. 

  .

  Wil je een factuur van de vaartocht, boek en betaal dan eerst de sloep via onze website, stuur een reply op de boekingsbevestiging met de gegevens die je graag op de factuur wil hebben staan.

  Wil je de vaartocht per e-mail e-mail reserveren (office@geenbootwelvaren.nl)en de betaling laten duurt het boekingsproces iets langer. Nadat we jouw e-mail hebben verwerkt en je vaartocht aangemaakt vragen we om de betaling binnen 10 dagen te voldoen. Je betaald hiervoor €14,95 boekingskosten i.v.m. de extra handelingen die we moeten verrichten. 

  Sloep met schipper direct reserveren

  Sommige vragen worden vaker gesteld, daarom hebben we ze hieronder alvast voor je beantwoord!

  Kan ik een optie plaatsen? 

  We nemen helaas geen opties aan en bij het online reserveren van de sloep moet je direct betalen. Wel kun je tot 10 dagen na het reserveren je vaartocht kosteloos annuleren. Tenzij de vaartocht binnen 10 dagen plaatsvindt, dan kan niet meer worden geannuleerd. 

  Wat als het regent? 

  Bij regen overkappen we de sloep. We kunnen zelfs de zijkant sluiten met ramen zodat jouw uitje niet in het water valt! De vaartocht gaat bij regen gewoon door en kan niet worden geannuleerd.

  Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

  Tuurlijk mag je zelf hapjes en drankjes meenemen. Vaak liggen we 15 minuten voor aanvang al voor je klaar en kun je de spullen rustig aan boord zetten. We hebben altijd een koelbox met ijs en glazen aan boord staan! Helaas kun je de spullen niet eerder naar de steiger brengen hiervoor hebben we geen opslag mogelijkheid. 

  Hoe wijzig of annuleer ik een geboekte vaartocht?

  Het wijzigen van een vaartocht is tot 10 dagen voor aanvang kosteloos. Het annuleren van de vaartocht kan binnen 10 dagen na het maken van een reservering en is kosteloos. Tot 10 dagen voor aanvang berekenen 25% van de overeengekomen huur en binnen 10 dagen voor aanvang is annuleren helaas niet meer mogelijk. 

  Reserveer nu Word lid! Superdeal

  Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

  Reserveer nu