Boot huren met schipper in Rotterdam

Nee, ook bij ons schijnt de zon niet altijd, maar wel hebben we mooie sloepjes voor je klaar liggen

 • Zorgeloos genieten 
 • Gezellige schippers
 • Zitplaats voor 25 personen
 • Gecertificeerd voor 36 personen 
 • Aantrekkelijke arrangementen
 • Overdekt bij slecht weer
 • Zorgeloos genieten 
 • Gezellige schippers
 • Zitplaats voor 25 personen
 • Gecertificeerd voor 36 personen 
 • Aantrekkelijke arrangementen
 • Overdekt bij slecht weer

Boot huren met schipper

Ben jij opzoek naar een zorgeloze vaartocht? Dan is een boot huren met schipper de perfecte oplossing. Vaar samen met vrienden, familie en/of collega's over de prachtige wateren in Rotterdam. Onze gezellige schippers varen jouw gasten in de gecertificeerde sloep 'Hollander', graag rond. Standaard vertrekken we vanaf de Bergse Plas aan Weissenbruchlaan en varen we een route over de Bergse voor- en achterplas. Het gebied staat bekend als 't Gooi van Rotterdam dankzij de grote villa's en vele eilandjes met recreatiehuisjes erop. De prachtige entourage van de plas is selfie proof, en kun je op de foto met de Rotterdamse Skyline of de Prinsen molen.

Je bij Geen Boot Wel Varen een gecertificeerde sloep met schipper voor €145,- per uur (minimale huurtijd 2 uur). Aan boord is zit ruimte voor 24 personen rondom de grote salontafel waar je hapjes en drankjes op kunt zetten. Maximaal mogen we 36 personen vervoeren, echter komt de salontafel dan te vervallen. Verder kunnen we afhankelijk van het weer de sloep gedeeltelijk of volledig overdekken, zelfs de zijkanten kunnen worden gesloten door middel van ramen. Tot slot maak je de vaartocht eenvoudig compleet met een van onze arrangementen. Dus, waarom elke keer zelf varen, als je ook eens een boot met schipper kunt huren? 

  Maak je vaartocht compleet met een van onze arrangementen 

  Bekijk alle arrangementen

  Boot huren met kapitein | Open, dicht of overdekt: geschikt voor elk type weer!

  Onze sloep, de Hollander, is gecertificeerd voor maximaal 36 passagiers. Afhankelijk van het weer kan de sloep open, gedeeltelijk overdekt, overdekt of dicht worden gevaren. Hierdoor zit je altijd droog en valt jouw uitje niet in het water. De ruime sloep met een lengte van 10 meter wordt aangedreven door een zuinige dieselmotor en bestuurd door één van onze gezellige kapiteins. Standaard vertrekken we vanaf de Bergse Plas, Weissenbruchlaan, echter kunnen we op verzoeken en indien de agenda dat mogelijk maakt ook vanaf de Rotte of Kralingse Plas vertrekken. Hiervoor betaalt u wel extra voorvaarkosten. Wil jij een boot met kapitein huren? Bekijk dan hieronder onze sloepen!

  Meer informatie over onze sloepen

  boot huren met kapitein

  boot met kapitein

  bootje met kapitein

   

  Onze Tarieven

  De 'Hollander' is een grote sloep die wij met schipper verhuren voor €145.- per uur met een minimale afname van 2 uur. 24 personen kunnen comfortabel zitten in deze sloep maar als het moet kunnen we maximaal 36 personen vervoeren, de salon tafel vervangen we dan voor banken. Wil je je eigen drank meenemen dan vragen we €45,- kurkengeld, hiervoor zetten we een grote koelbox met ijs en glazen voor je aanboord. Tot slot heeft de sloep de verplichte SI keuring en benodigde verzekering voor het varen met groepen groter dan 12 personen.

  Groepen tot 12 personen kunnen ook mee varen met onze 12 persoons elektrische aangedreven sloepen, hiervoor betaal je €120.- per uur.


  Doe een aanvraag!

   

  tarieven

  Een vaartocht aanvragen

  Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

  Vul het onderstaande contactformulier met de gegevens van de gewenste vaartocht in (Datum, tijdstip, aantal personen en gewenst arrangement). Heb je aanvullende wensen of opmerkingen? Vermeld deze dan onderaan. Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op om de aanvraag te bespreken. Vervolgens sturen wij je een offerte waarna je kunt kiezen om een optie te plaatsen (maximaal 7 dagen) of te reserveren (aanbetaling vereist).

  Events

  Organiseer je een bedrijfsuitje of evenement op of om het water? Wij hebben veel ervaring met het organiseren van activiteiten op het water en denken graag met je mee! Kijk eens welke mogelijkheden er zijn of stel ons een vraag!

  Reserveer nu Word lid! Cadeaubon

  Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

  Reserveer nu