Boot huren met schipper in Rotterdam

Nee, ook bij ons schijnt de zon niet altijd, maar wel hebben we mooie sloepjes voor je klaar liggen

Boot huren met schipper

Durf jij het roer uit handen te geven? Dan is een boot huren met schipper hét uitje van deze tijd. Samen met vrienden, familie en/of collega's genieten van de prachtige wateren in Rotterdam, terwijl je vaart in een van onze luxe sloepen met een schipper. Door onze diverse opstaplocaties ben je binnen no-time op de verschillende wateren. 

Vanaf hier ontdek je Rotterdam op een andere manier dan je gewend bent! Namelijk, vanaf het water met een overheerlijk drankje in je hand! Dit alles, terwijl onze ervaren schipper je alle ins-and-outs vertelt over het gebied. Zeg nou eerlijk... Dat moét je toch een keer gedaan hebben! Waarom elke keer zelf varen, als je ook eens een boot met schipper kunt huren? Dat wordt pas écht genieten!

Arrangementen

Boot huren met kapitein | Open, dicht of overdekt: geschikt voor elk type weer!

Onze sloep, de Hollander, is gecertificeerd voor maximaal 36 passagiers. Afhankelijk van het weer kan de sloep open, gedeeltelijk overdekt, overdekt of dicht worden gevaren. Hierdoor zit je altijd droog en valt jouw uitje niet in het water. De ruime sloep met een lengte van 10 meter wordt aangedreven door een zuinige dieselmotor en bestuurd door één van onze gezellige kapiteins. Standaard vertrekken we vanaf de Bergse Plas, Weissenbruchlaan, echter kunnen we op verzoeken en indien de agenda dat mogelijk maakt ook vanaf de Rotte of Kralingse Plas vertrekken. Hiervoor betaalt u wel extra voorvaarkosten. Wil jij een boot met kapitein huren? Bekijk dan hieronder onze sloepen!

Meer informatie over onze sloepen

boot huren met kapitein

boot met kapitein

bootje met kapitein

 

Onze Tarieven

Een sloep huren met schipper kan in twee verschillende maten, sloepen tot 12 personen*, en een grote sloep waar tot wel 36 personen* aan boord mogen. Deze sloep is voorzien van de verplichte SI keuring. De minimale afnamen voor het sloep huren met kapitein is 1,5 uur.

* I.v.m. de Covid-19 maatregelen gelden er tijdelijk andere tarieven en kunnen er minder mensen mee aan boord. 

Wil je toch liever een boot huren zonder schipper?

Doe een aanvraag!

 

tarieven

Een vaartocht aanvragen

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op

Vul het onderstaande contactformulier met de gegevens van de gewenste vaartocht in (Datum, tijdstip, aantal personen en gewenst arrangement). Heb je aanvullende wensen of opmerkingen? Vermeld deze dan onderaan. Wij nemen z.s.m. telefonisch contact met je op om de aanvraag te bespreken. Vervolgens sturen wij je een offerte waarna je kunt kiezen om een optie te plaatsen (maximaal 7 dagen) of te reserveren (aanbetaling vereist).

Events

Organiseer je een bedrijfsuitje of evenement op of om het water? Wij hebben veel ervaring met het organiseren van activiteiten op het water en denken graag met je mee! Kijk eens welke mogelijkheden er zijn of stel ons een vraag!

Early bird Word lid! Cadeaubon

Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

Reserveer nu