Iedereen in 't zelfde schuitje?  

Boot huren met schipper | Sloep huren in Rotterdam 

Ben jij opzoek naar een zorgeloze vaartocht voor een grote groep? Dan is een boot huren met schipper de perfecte oplossing. Vaar samen met vrienden, familie en/of collega's over de prachtige wateren in Rotterdam. Een rondvaart in Rotterdam kost €150,- per uur (minimaal 2 uur) + eenmalig €45,- kurkengeld, hiervoor staat er een grote koelbox met ijs en glazen voor je klaar op de sloep. 

Bij sloepverhuurbedrijf Geen Boot Wel Varen varen we vaartocht met schipper met de Hollander (30 pers) of de Papillon (20 pers.). Beide sloepen hebben een overkapping en kunnen de rondvaarten dus helemaal open, gedeeltelijk overdekt of volledige gesloten varen. Zo zit je altijd comfortabel ongeacht de weersomstandigheden. Daarnaast maak je de vaartocht eenvoudig compleet om ons catering menu.

  Opstaplocaties

  De Hollander vertrekt standaard vanaf de Bergse Plas | Hillegersberg, de Papillon vanaf de Lombardkade 46 | Rotterdam centrum. 

  De Hollander | Bergse Plassen 

  De Hollander, is een grote reddingssloep van 10 meter lang en 3 meter breedt en vertrekt standaard vanaf Winebar Mendoza in Hillegersberg | Rotterdam Noord. De standaard route gaat over de Bergse voor- en achterplas Het gebied staat bekend als 't Gooi van Rotterdam dankzij de grote villa's en vele eilandjes met recreatiehuisjes erop. De prachtige entourage van de plas is selfie proof, en kun je op de foto met de Rotterdamse Skyline of de Prinsen molen. Als het niet te druk is bij de sluis en de vaartocht langer duurt dan 3 uur kunnen we ook via de sluis de plas af en een stuk over de Rotte varen of naar de Kralingse Plas. 

  Meer over de Hollander

  Papillon | Lombardkade 

  De Papillon, is een elektrisch aangedreven reddingssloep van 7,6 meter lang en 2,5 meter breedt. We varen met deze sloep vanaf onze steiger aan de Lombardkade 46, in het centrum van Rotterdam. Bij een vaartocht van 2 uur varen we over de Rotte, Vanaf 3 uur varen kunnen we over de Kralingse Plas, mits de sluis open is (ma t/m do tot 17:00, vrij t/m zon tot 22:00) en het hier niet te druk is. Ook kunnen we bij langere vaartochten, zonder sluis te passeren, helemaal naar de Rottemeren varen (± 5 uur) Voor hapjes en drankjes werken we vanaf deze Locatie samen met Restaurant Mangiare en Brouwerij Noordt, wil je liever zelf iets meenemen is dat ook geen probleem!

  Meer over de Papillon

  Boot huren met schiper in Rotterdam?

  Boek jouw rondvaart in Rotterdam online in enkele simpele stappen.

  Online reserveren 

  Reserveer jouw vaartocht met schipper online via onze website.

  Hapjes & Drankjes 

  Laat ons weten of je gebruik wil maken van onze cateringmogelijkheden.

  Genieten maar!

  15 minuten voor aanvang ligt de kapitein met de sloep voor je klaar. 

  Varen met Hapjes & Drankjes 

  Gekoelde drankjes en lekker hapjes staan voor je klaar aan boord.

  Selecteerd bij het reserveren de lekkerste hapjes en drankjes! De hapjes komen uit de keuken van locale horeca zaken en worden dagelijks vers bereid in hun keukens! Zo weten we zeker dat jij een heerlijke lunch, hapjes schaal of BBQ aan boord hebt staan! Daarnaast verzorgen onze schippers de populaire drankjes boxen,, zo hoef je zelf niet je drankjes voor te koelen en zwaren tassen naar de sloep te sjouwen. 

  Menukaart Catering Bergse Plas

  Menukaar Catering Lombardkade

  Naast onze catering opties hebben we ook verschillende To Go Tips voor tijdens jouw vaartocht!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Reserveer nu Word lid! Superdeal

  Vandaag nog zelf varen? Dat is zo geregeld!

  Reserveer nu